Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Изработка на различни видови и форми на бекатон плочки, Нашите плочки го имаат опкружено не само градот Прилеп него и ширум нашата Држава.
Квалитетот е докажан.

 

bekaton1 bekaton

bekaton2 bekaton3