Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

ТЕРАКОТА ИНЖЕНЕРИНГ инвестира, проектира, изведува и вселува по принцип имотен лист на рака во два нови стамбено деловни објекти.

Овие објекти ќе ги нудат сите придобивки на модерното живеење, со функционалност, квалитет и сигурност.

Становите се проектирани со висок станбен комфор и максимална искористеност на просторот.

Резиденцијален, стамбено деловен објект во центарот на градот на улица "Борка Талески"- Прилеп

04

            Новопроектираниот објект е предвиден како стамбена зграда со деловен простор во приземје. Површината на градежната парцела каде е предвиден овој објект е со површина 1157,00m2, а самиот објект во приземје зафаќа површина од 478,00m2. Спратноста на објектот е По+П+3+Подпокривен простор.

Повеќе...